Binky

Binky
Ik zoek een huis!

Boefie

Boefie
Ik zoek een huis!

Doetje

Doetje
Ik zoek een huis!

Karma

Karma
Ik zoek een huis!

Kismo

Kismo
Ik zoek een huis!

Nala

Nala
Ik zoek een huis!

Pedro

Pedro
Ik zoek een huis!

Wolverine

Wolverine
Ik ben geplaatst!

Woody

Woody
Ik zoek een huis!
powered by myShop.com
Deel ons met anderen!

Geïnteresseerd?
Soms kan een dier dat u graag wilt zien al zijn besproken of geplaatst, terwijl dit nog niet op de site is veranderd. Voorkom daarom teleurstellingen en bel 088 - 200 2100 of email ons ons éérst voor een kennismaking met het dier van uw keuze. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom als u, tijdens de openingsuren, zomaar even wilt binnenlopen om bij de dieren te kijken of informatie te vragen.       


Financiële adoptie
Heeft u geen plekje voor mij bij u thuis, maar wilt u mij wel financieel ondersteunen? Doe hier een gift of email ons voor informatie en mogelijkheden om mij financieel te adopteren!


Blijf ons bezoeken
Zit het dier dat u zoekt er nu niet bij? Kom dan eens vaker op onze site kijken of kijk ook eens bij de dieren van Dierenasiel Crailo die een nieuw huis zoeken!