Bonsai en Loes

Bonsai en Loes
Wij zoeken een nieuw huis

Britney en Paulino

Britney en Paulino
Ik ben besproken!

Carrie en Justin

Carrie en Justin
Wij zoeken een nieuw huis

DJ

DJ
Ik zoek een huis!

Harvey

Harvey
Ik ben geplaatst!

Jake en Harley

Jake en Harley
Wij zoeken een nieuw huis

Leanne

Leanne
Ik zoek een huis!

Lennon

Lennon
Ik zoek een huis!

Marley

Marley
Ik zoek een huis!
powered by myShop.com
Deel ons met anderen!

Geïnteresseerd?
Soms kan een dier dat u graag wilt zien al zijn besproken of geplaatst, terwijl dit nog niet op de site is veranderd. Voorkom daarom teleurstellingen en bel 088 - 200 2100 of email ons ons éérst voor een kennismaking met het dier van uw keuze. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom als u, tijdens de openingsuren, zomaar even wilt binnenlopen om bij de dieren te kijken of informatie te vragen.       


Financiële adoptie
Heeft u geen plekje voor mij bij u thuis, maar wilt u mij wel financieel ondersteunen? Doe hier een gift of email ons voor informatie en mogelijkheden om mij financieel te adopteren!


Blijf ons bezoeken
Zit het dier dat u zoekt er nu niet bij? Kom dan eens vaker op onze site kijken of kijk ook eens bij de dieren van Dierenasiel Crailo die een nieuw huis zoeken!